-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
کرونا در کمین چرام تعطیلی ساخت بیمارستان شهرستان

بالغ بر چهل روز است بیمارستان 32تختخوابی شهرستان چرام نیمه کاره رها شده و شهروندان چرامی پیگیردلایل تعطیلی بوده اند که خبرنگار افتونیوز در مصاحبه ای بامعاون عمرانی فرمانداری شهرستان داشته اند که در ادامه توضیحات داده شده است.
طی تماسی با معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان چرام، در خصوص دلایل تعطیلی و عدم پیشرفت پروژه ی ۳۲ تختخوابی بیمارستان چرام، مطالبی گردآوری شد که شرح کامل آنها در ادامه خبر آمده است.
با شیوع گسترده ی ویروس کرونا و افزایش صعودی مبتلایان این بیماری، یکی از مطالبات جدی و بحق مردم شهرستان چرام، پروژه ی بیمارستان این شهر است. خادمی معاون برنامه ریزی وهماهنگی امور عمرانی فرمانداری چرام میزان کل زمین این پروژه و زیربنای آنرا به ترتیب ۲۰ هزار و ۳۸۰۰ متر مربع عنوان کرد و گفت: که طی پیگیری های انجام شده علت اصلی تعطیلی این پروژه مشکلات وموانع اداری در دانشگاه علوم پزشکی است.
سرتیپ خادمی افزود: که بر این اساس لازم است دانشگاه علوم پزشکی استان هرچه سریع تر به پیمانکار دستور دهند تا پروژه را فعال نماید، چرا که اگر بخواهند پیمانکار فعلی را خاتمه پیمان دهند و بر آمدن پیمانکار جدید تمرکز نمایند. برگزاری مناقصه و پای کارآمدن پیمانکارجدید چندین ماه طول خواهد کشید. بنا بر این لازم است هرچه زودتر مشکلات اداری این پروژه مرتفع و فعال شود، چرا که پیمانکار فعلی آمادگی وتوانایی انجام کار را دارد.
خادمی بیان کرد: که ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان فرمودند، فاز اول این پروژه که سازه های اسکلتی است تا تیرماه ۹۹ به اتمام می رسد، اما فاز دوم که فاز تکمیلی است تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهره برداری می رسد. در صورتی که تاکنون فاز اول؛ که سازه های اسکلتی می باشد، تنها حدود ۴۵درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
این در صورتی است که پروژه های مشابه این پروژه، در شهرستان های همجوارما که باهمین پروژه کلنگ زنی شده بودند هم اکنون قریب به دوسال است که به مردم شان خدمات می دهد.
چرا فاز اول بیمارستان فقط چهل وپنج درصد پیشرفت فیزیکی داشته است؟
معاون عمرانی فرمانداری شهرستان چرام در پاسخ به این سوال گفت: اینکه تا کنون چرا فقط فاز اول بیمارستان چرام ۴۵درصد پیشرفت فیزیکی داشته جای سوال است و مسئولین مربوطه موظف هستند به مطالبات مردم این شهرستان، که کاملا بحق هستند توجه ویژه نمایند.






نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!